Ju sfidoj me librat e muajit QERSHOR!

Përshëndetje libradashës! Këto ditë më ka kaluar nëpër mend krijimi i një postimi mujor për librat që planifikoj të lexoj gjatë atij muaji. Vetë e kam aplikuar disa here dhe më ka rezultuar shumë efektive,shpesh edhe nuk ia kam dal, por megjithatë gjithmonë kam provuar. Me lejoni t’ua shpjegoj si ide… Në fillim të çdo […]