Përshëndetje dhe mirë se erdhët! 

“Ky do te jetë nje blog per libradashesit nga nje krimb librash” Le të prezantohemi! Une jam Mikena, 23 vjec dhe e dashuruar pas leximit. Arsyeja pse vendosa krijimin e bookishal.wordpress.com është për tu shprehur më lehtë e më lirshëm mbi librat që unë lexoj,planifikoj ti lexoj, librat që pëlqej apo ato që jam shumë […]

Ju sfidoj me librat e muajit QERSHOR!

Përshëndetje libradashës! Këto ditë më ka kaluar nëpër mend krijimi i një postimi mujor për librat që planifikoj të lexoj gjatë atij muaji. Vetë e kam aplikuar disa here dhe më ka rezultuar shumë efektive,shpesh edhe nuk ia kam dal, por megjithatë gjithmonë kam provuar. Me lejoni t’ua shpjegoj si ide… Në fillim të çdo […]